Home.
Marktontwikkelingen.
Over PMO´s.
PSC voor opdrachtgevers.
PSC en PMO 2.0.
Informatie.
PROJECT SUPPORT COMPANY

PSC voor opdrachtgevers

Dagelijks doen de publieke sector en het bedrijfsleven een beroep op onze consultants en buigen we ons over uitdagende, vaak complexe vraagstukken. 

Ervaring

PSC heeft veel ervaring in de advisering van vaak gerenommeerde opdrachtgevers. Die ervaring maakt onze opdrachtgevers, en ons, rijker en wijzer. Al leert onze ervaring ook dat ervaring nooit alles leert. Geen PMO is hetzelfde, iedere organisatie heeft hun eigen DNA en verdienen een eigen aanpak.

Professionals

PSC biedt plaats aan een grote variëteit van PMO professionals die gezamenlijk, maar allen vanuit hun eigen vakgebied en perspectief, opereren. Hierdoor zijn we in staat anders tegen onze opgaven aan te kijken en zijn we beter in staat onze kennis en ervaring op een productieve manier in te zetten.

Resultaat

PSC denkt mee en doet mee. We hechten aan de strategie maar ook aan de realisatie, aan ‘wat’ maar ook aan ‘hoe’. Ons werk houdt niet alleen stand op papier, het moet vóór alles zijn vruchten afwerpen in de vaak weerbarstige realiteit. Voor ons is een waardevol advies een productief advies.

Project Consultancy

Op Project- en Programma Management niveau ontwikkelen we een stappenplan voor een optimale projectorganisatie. Hierin worden de wensen (projectmanagers) en expertise (PMO) gecombineerd en vormen een beter uitgangspunt voor transparantie en controle. De realisatie binnen tijd en budget van uw projecten wordt hierdoor niet alleen steeds beter gewaarborgd, maar door de verbeteringen kunnen enorme kostenbesparingen worden gerealiseerd. Een kosten besparing van 25% is hierbij zeer realistisch.  Lees verder...

 

Detachering

Indien u naast uw vaste medewerkers een tijdelijk ondersteuning wenst, dat kan PSC zorgen dat de tijdelijke PMO Professional voldoet aan het specifieke profiel van uw Project Support Organisatie. PSC detacheert niet alleen PMO Professionals vanuit haar eigen team, maar werkt ook nauw samen met collega detachering organisaties en Zelfstandige Professionals.

Wij kunnen uw vaste medewerkers via binnen onze Academy opleiden naar het niveau van PMO Professional. Door coaching ‘on the job’ en Praktijk Sparring Sessies zorgen wij ervoor, dat de geleerde theorie ook daadwerkelijk in de praktijk wordt toegepast.

Lees verder...

Opleidingen

PMO posities

PMO posities

P3O

P3O functies